Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK


 


gewoon ge-DREVEN, in ieders belang!

Posters geplakt !!

1/1

Geplaatst door Gewoon Gedreven op vrijdag 16 februari 2018 om 12:19

De eerste posters hangen Vóórdat we posters gaan plakken, wordt de eerste poster bij onze drukker Primair opgehangen.

Vanaf woensdag 14 februari 2018 worden in onze gemeente de verkiezingsborden geplaatst en dus is gewoon ge-DREVEN er als de kippen bij om de posters erop te plakken. ’s Middags gaan we op pad en starten in Rosmalen. We zijn niet als eerste; Bosch Belang is ons op alle plaatsen voor.

Aangezien er nog geen borden op de Kruisstraat en in Nuland staan, gaan we via Maliskamp richting Den Bosch. Ook Hintham is nog niet voorzien van borden, net als Oost. In Empel kunnen we gelukkig wel onze posters kwijt.

Op donderdag starten we wederom in de middag, hopende dat er nu meer borden beplakt kunnen worden. Helaas niets op de Kruisstraat, dus hoogstwaarschijnlijk ook niet in Nuland en Vinkel. Dan maar weer de andere kant op naar Hintham en dan Den Bosch in. Vandaag zijn er meer partijen op pad, want nu zijn we op meerdere plaatsen derde of vierde. Overal in Den Bosch kunnen we terecht, behalve op West, want daar zijn nog geen borden te bekennen. Dan moeten we morgen dus terug naar de twee uiterste windrichtingen oost en west…