Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK


 


gewoon ge-DREVEN, in ieders belang!

Verkiezingen 2018

Huidige fractie gewoon ge-DREVEN

Momenteel is Sjef van Creij als eenmansfractie onder de naam gewoon ge-DREVEN buitengewoon actief en succesvol in de gemeenteraad van 's-Hertogenbosch.

Oprichting nieuwe politieke partij gewoon ge-DREVEN

Om als gewoon ge-DREVEN ook bij de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 mee te kunnen doen is er achter de schermen gewerkt aan de oprichting van een volledig rechtsbevoegde vereniging met vanzelfsprekend de naam gewoon ge-DREVEN.
Op 26 juli 2017 is ten overstaan van de notaris de akte van oprichting door het bestuur, bestaand uit voorzitter Sjef van Creij, secretaris Jack Delhez en  penningmeester Peter Roozen, ondertekend en is de politieke partij gewoon ge-DREVEN een feit.
Een belangrijke vervolgstap, de registratie van gewoon ge-DREVEN bij het centraal stembureau van 's-Hertogenbosch, heeft op 21 september 2017 plaatsgevonden. De politieke partij gewoon ge-DREVEN kan dan ook onder haar naam meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezing 2018.

Verkiezingen 2018

Samen met het huidige bestuur en een kerngroep van actieve leden wordt momenteel hard gewerkt aan een politieke club waarbij zich vele bewoners uit onze gemeente willen aansluiten en uiteindelijk op de kandidaten hun stem zullen uitbrengen.

Wat heeft gewoon ge-DREVEN te bieden 

Leden, bestuur en fractie, van gewoon ge-DREVEN, willen zich ten volle in dienst stellen van u, onze medeburger. Samen met u willen wij van onze gemeente een geweldige plek maken (behouden) voor jong en oud; een plek waar het leven, wonen, recreëren en sporten werkelijk zo goed mogelijk is. Een plek waar onze kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien, waar het ook op latere leeftijd nog plezierig en zorgzaam wonen is en waar we kunnen genieten van de mooie natuur om ons heen. Dit alles met behoud van de eigen kenmerkende waarden van onze verschillende dorpen en wijken. Met respect voor de verschillende meningen, maar altijd op zoek naar verbindingen en oplossingen van problemen. Burgers kunnen altijd bij ons terecht.