Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK


 


gewoon ge-DREVEN, in ieders belang!

Meer info over Sjef

Waarom in de politiek; gewoon ge-DREVEN

Sinds de samenvoeging op 1-1-1996 van de voormalige gemeente ‘s-Hertogenbosch en de gemeente Rosmalen ben ik actief in het politieke.

Ik vind het heel belangrijk om de afstand tussen burgers en de politiek te dichten. Zeker ook nu met wat er zich allemaal in het Haagse heeft afgespeeld; dit heeft het vertrouwen in de politiek geen goed gedaan.

Mijn mening is dat inwoners veel eerder en duidelijker in de besluitvorming moeten worden betrokken. Je moet daarbij zeker geen valse verwachtingen wekken! Wees vooraf duidelijk wat er met de uitkomsten wordt gedaan. Niets is zo frustrerend voor de burger als zij ergens veel tijd in steken en ze er dan achter komen dat de gemeente toch alles zelf bepaald.

Ik ben Sjef van Creij, geboren op 30 april 1962, getrouwd sinds 31 augustus 1996 met Wilma van Kasteren, samen hebben we 2 dochters, Minka en Joshja.

Naast de hobby van het raadslidmaatschap, ben ik vijf dagen in de week automonteur in mijn eigen autobedrijf. Verder ben ik trompettist bij CC de Kèpkes.

Als voormalig prins Carnaval van Zandhazendurp heb ik natuurlijk speciale interesse in het gehele carnavalsgebeuren binnen onze gemeente. Bovendien… “Carnaval is een way of life”; de afgelopen jaren heb ik samen met Frank Hoek jaarlijks een carnavalsplaat gemaakt.