Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK


 


gewoon ge-DREVEN, in ieders belang!

Uitgelichte punten van gewoon ge-Dreven

Windmolens en je gezondheid!

Zaterdag 11 maart j.l. is op uitnodiging van gewoon ge-DREVEN een bezoek gebracht aan windmolenpark Nederweert. Aanleiding van dit werkbezoek was eigenlijk het, in de ogen van gewoon ge-DREVEN , niet juiste werkbezoek aan windmolenpark Deil wat door het Projectmanagement Duurzame Polder was georganiseerd. Het werkbezoek aan windmolenpark Deil was niet representatief genoeg voor gewoon ge-DREVEN om een zogenaamd vinkje te krijgen in het participatie-proces om te komen tot een windmolen park in de polder tussen Den Bosch en Oss.  

Fractievoorzitter en raadslid van gewoon ge-DREVEN, Sjef van Creij, is in zijn spaarzame vrije tijd ook mede bestuurslid van D.E.I. Duurzaam Energie Initiatief;, dit initiatief van bestuurders binnen diverse instanties/ verenigingen wil er voor zorgen dat de zorgen/ vragen van betrokken burgers om te komen tot de energietransitie zo goed als mogelijk worden meegenomen in het proces.

De gevolgen voor de gezondheid van mens en dier staat hierbij voorop.

Op zaterdag 11 maart is vanuit Rosmalen de bus met betrokkenen vetrokken naar het eerder aangeven gebied. Het vervoer naar Nederweert was geheel ongebruikelijk in een ouderwetse Amerikaanse touringcar.