Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK


 


gewoon ge-DREVEN, in ieders belang!

Meer info over Henk-jan


Mijn naam is Henk-jan Pennings, 54 jaar oud, en nu bijna 32 jaar getrouwd met Sonja. Ook ben ik de vader van Robin, Nick en Demi Pennings.  
Ik heb nu ca. 18 jaar mijn eigen makelaarskantoor Pennings Onroerende Zaken, welke vanaf 2018 is gevestigd aan de Dorpsstraat 69 te Rosmalen. Door mijn werkzaamheden in makelaardij heb ik door de jaren veel gezien, waardoor ik op gebied van de woning- en bedrijfsmarkt en bijbehorende ruimtelijke ordening wel enige kennis heb opgedaan.

Verder kent u mij misschien nog uit het verleden van horecazaak De Kép in Rosmalen.
Voor ik mijn makelaarskantoor had, heb ik de Kép samen met mijn vrouw gerund.
Op het huidige moment zijn we nog steeds betrokken bij de horecazaak van onze kinderen, Grand Café Rosmaelen. Hier steunen mijn vrouw en ik ze graag bij.

Waarom zet ik mij nu in voor de politiek?
Ik vind het ten eerste belangrijk dat de gemeente zich inzet voor degene die hulp nodig heeft.  Verder dient de gemeente goede faciliteiten te bieden voor ondernemers, zodat zij zich niet op nevenzaken hoeven te richten, maar gewoon ge-DREVEN kunnen doen waar zij goed in zijn.

Ruimtelijke ordening spreekt mij aan; de woningmarkt is zo goed als de belangrijkste speler van de economie. Als de woningmarkt soepel loopt, gaat het in vrijwel alle sectoren goed.
Tevens vind ik het belangrijk om de klimaatdoelstellingen te gaan bereiken, maar wel met zodanige maatregelen, dat deze maatregelen zo min mogelijk je leefomgeving aantast.
Uiteraard ben ik ook zeer geïnteresseerd in alles wat er in de directe omgeving afspeelt.

 Ik zet mij in voor gewoon ge-DREVEN om betrokken te zijn bij de samenleving. Ik vind het interessant om de drijfveren van openbare beslissingen te begrijpen en zo meer voor de gemeenschap te kunnen (gaan) betekenen.