Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK


 


gewoon ge-DREVEN, in ieders belang!

Meer info over JosIk ben Jos van Sleeuwen, 65 jaar oud en getrouwd met Juul. We hebben drie kinderen en vijf kleinkinderen. Ik werk als zelfstandig vastgoedinspecteur voor bouwbedrijven, gemeentes, woningbouwverenigingen, enz.

Jarenlang heb ik deel uitgemaakt van de gemeenteraad van Nuland en daarna Maasdonk en ik zet me nog steeds in voor diverse verenigingen en stichtingen, zoals Stichting Jongerensoos Ons Honk en Stichting Muziekkiosk.

Omdat voetballen niet meer kan (kijken natuurlijk nog wel) sla ik af en toe een balletje op de tennisbaan om een beetje fit te blijven.

De laatste tijd heb ik me vooral bezig gehouden met Leefbaar Nuland, een groep die zich inzet voor vooral de gevolgen voor Nuland door de komst van industrieterrein Heesch-West.

Vanuit die groep heb ik Sjef van Creij van gewoon ge-DREVEN beter leren kennen. Door de inzet die hij legt in zijn functie als raadslid, heeft hij mij ook weer geprikkeld om toch weer eens mee te kijken in het politieke veld.

Het verenigingsleven en de daarbij behorende vrijwilligers zijn voor mij punten van aandacht; de regelgeving moet niet zodanig worden, dat er niemand meer aan wil beginnen.

Vanuit mijn werkzaamheden is ruimtelijke ordening een onderwerp wat me zeer aanspreekt.